Friss lottószámok és nyeremények

Mindannyian ismerjük az évtizedek óta üzemelő papíralapú magyar lottójátékokat. És az eheti lottó nyerőszámokat és a velük járó nyereményeket?

A vásárlóCsapat oldalán megtalálhatók az Ötöslottó, a Hatos lottó, és a Skandináv-lottó esetében az eheti nyertes lottószámok, nyeremények és statisztikák a szokásos heti számsorsolásokat követően: szombati, vasárnapi és szerdai napokon.
Ellenőrizheted, hogy a szerencseszámaiddal milyen eredményeket sikerült volna megütni az eddigi Ötöslottó, Hatos lottó és Skandináv lottó húzásokon, valamint mindhárom lottó esetében a húzásokon az előkerült nyerőszámok milyen gyakorisággal bukkantak eddig fel a kiválasztott lottójáték múltja során a meghatározott év, vagy az utolsó jackpot óta eltelt időszakban.
Abban az esetben, amikor éppen senki nem lett multimilliomos, akkor a várható lottónyeremények értékét és halmozódási folyamatát is megszemlélheted egy grafikonon.

Abban az esetben, amikor nem csak a lottó nyerőszámokkal kísértenéd a szerencsét, akkor az aktuális lottó játékokhoz kapcsolódó nyereményjátékok köréből is válogathatsz.

Szeretnél ingyen játszani? A Skandináv lottó játékunkban megmutatkozik, hogy sorsolásonként melyek a tippelők által beikszelt leggyakrabban előforduló számok és azok milyen kimenetellel szerepelnek az egyes heti kézi vagy gépi számsorsolásokon.

Amennyiben van megjegyzésed a lottó sorsolásokról, a hozzájuk kötődő vélt trükközésről, akkor egy nyílt fórum segítségével könnyedén megoszthatod a többi olvasóval, vagy válaszolhatsz a meglévő véleményekre.

 

Kemény nyomtatás gondok
Wifi kamera rendszer - Végzetes kamera bajokWifi kamera rendszer - Végzetes kamera bajok